unIQue Premium Magazin

unIQue Premium Magazin, számozott és névre szóló rendkívül elegáns magazin a magyar gazdagoknak, magyarországi postai terjesztéssel. A TOP 100 leggazdagabb magyar, s a  top 400 cégvezető, s igen befolyásos, tehetős ember, bankár, nagyvállalkozó, marketingvezető kapja postán befóliázva. További példányokat vállalati vezérigazgatóknak, marketing menedzsereknek postázunk. A unIQue Prémium Magazin kiadója a cégem, az LKG Média Kft immár 5 esztendeje, s én vagyok a kiadvány főszerkesztője. A különleges magazin sok utazási riportot közöl, elsősorban olyan egzotikus helyekről, ahová többnyire csak a leggazdagabbak jutnak el, mert annyira drága. A magazin címlapján a kiadvány neve aranyozott betűkkel van nyomtatva, az első oldal külön formalakkozott, hogy ezzel is jelezzük a kiadvány magas nívóját. Ebben a magazinban érdemes hirdetni a prémium termékekkel foglalkozó cégeknek, mert olyan  erős az olvasók vásárlóereje, hogy jó esély van rá elcsábítani őket.

Mérete: 240×310 mm. Hirdetési árak: 1/1 oldal reklám: 960 ezer FT+áfa. ½ oldal reklám: 600 ezer Ft+áfa. ¼ oldal reklám: 400 ezer FT+áfa. ÁlomUtazó ár: – 50% engedmény. Megrendelés: alomutazo.hu@gmail.com vagy 06-20-9 440 477.

További információ: www.uniquemagazine.hu

Booking.com

Ki vagyok én?

L. Kelemen Gábor világjáró újságíró vagyok. Hobbim az utazás, eddig 112 országban jártam, ezek közül sokban többször is. Gyakorlatilag mindenhol megfordultam már a Földön, ahol nincs háború, éhínség, betegségek, extra veszély, mert ezeket a helyeket kerülöm.

 

Like-olj, kövess és oszd meg!