Kérem töltse ki
a megrendelő űrlapot!


  SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

  Szerződés tárgya:

  A megvásárolható könyvek részletes leírása, a megjelenés dátuma, ára az adott árucikk melletti információs szövegben található meg.

  A könyvek ára mellett feltüntetett ÁlomUtazó ár bruttó, azaz tartalmazza az ÁFÁ-t is. Több könyv rendelése esetén a postaköltség 500 gr-ig összevonható, e fölött külön-külön kerül kiszámlázásra.

  Megrendelés módja:

  Írjon az alomutazo.hu@gmail.com  címre, s jelölje meg, hogy mely könyvet kívánja megrendelni, illetve azt, hogy személyesen veszi-e át a könyvet a kiadóban (1162. Bp. Avarszállás utca 43.), vagy postai kiszállítást kér. Az e-mailben adja meg számlázási nevét, címét, adószámát, mobil elérhetőségét, illetve a szállítási címet. Megrendelését e-mailben visszaigazoljuk, s 3 napon belül postázzuk a kért könyvet.

  Személyes átvétel:

  A megrendelt könyv átvehető személyesen az LKG Média Kft. irodájában, 1162. Bp. Avarszállás utca 43, ahol számla alapján kp. fizetendő. Ez esetben megspórolható a kiszállítási díj, s csak az ÁlomUtazó árat kell kiegyenlíteni.

  Szállítási és fizetési feltételek:

  A megrendelt árut a megrendelés beérkezését követően 3 napon belül postázzuk és azt a posta saját feltételei, illetve díjszabása szerint szállítja ki. A postai kiszállítás díja utánvéttel, értékbiztosítással 2080 Ft. A megrendelt könyv ellenértékét a postai szállítási költséggel együtt a szállítást teljesítő postásnak kell megfizetni az áru átvételekor. 

  Amennyiben a postás az áru átvételét azért nem tudja teljesíteni, mert a megadott szállítási címen kézbesítéskor nem talál senkit, akkor a csomagról értesítést hagy. A csomagot az értesítőn megadott postahivatalban és időben lehet átvenni.

  Az át nem vett postai küldeményeket a posta saját Üzletszabályzatában megadott határidőn belül küldi vissza a feladónak. Amennyiben a megrendelt áru átvételére nem kerül sor, az eladó jogosult a felmerült postaköltséget a Vásárló felé felszámolni, s erről számlát küldeni.
  Amennyiben a megrendelt könyv nem áll rendelkezésre, elfogyott, akkor erről 48 órán belül értesítjük a megrendelőt e-mailben.

  Érvényes postai díjszabás:

  Belföldi postacsomag esetén:
  Értékbiztosítással: 50.000 Ft értékbiztosításig 2.080.- Ft/küldemény.

  Adatvédelem:

  Az eladó a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, semmilyen formában nem adja azt tovább.