Jet Set golf és luxuséletmód magazin

A Jet Set magyar és angol nyelvű Golf és luxuséletmód magazin 2009-tól negyedévente megjelenő, térítésmentes terjesztésű kiadvány, amely ott található meg országszerte, ahová az elite jár. A Jet Set luxuséletmód magazin témakörei: golf, jacht, vadászat, tenisz, autó, utazás, wellness, divat, kozmetika, ékszer és gasztronómia. A kiemelkedő társasági eseményekről, bálokról, s presztízsjellegű sporteseményekről egyaránt beszámolunk.

A Jet Set golf és luxuséletmód magazin direkt kommunikációs csatornát biztosít a prémium kategóriás termékek fogyasztóihoz. Mivel nemcsak magyarul, hanem párhuzamosan angolul is megjelenik, így a hazánkban dolgozó külföldi üzletemberekhez és diplomatákhoz is szól. A vezető társadalmi réteg tagjainak a cégek presztízsértékű hirdetéseket helyezhetnek el ebben a negyedévente megjelenő prémium kategóriás magazinban, amelyet cégem, az LKG Média Kft. ad ki, s amelynek én vagyok a főszerkesztője.

A Jet Set magazin exkluzív cikkei, fotóanyaga folyamatos szórakozást, információt nyújt a prémium kategóriás olvasótábor részére. Az AB-1 státuszú 20-60 év közötti olvasóink életstílusa magas nívójú szolgáltatásokat és árukat igényel, vásárlásaik során mindig a legszínvonalasabb termékeket keresik, szabadidejüket aktívan, sok utazással, elegáns sportokkal töltik. Magazinunkon keresztül hatékonyan megszólítható ez a célcsoport, amely kimutathatóan nem árérzékeny.

A Jet Set magas presztízzsel rendelkező terjesztési helyei: Budapesten és országosan golfpályákon, driving rangeken, golf szaküzletekben, elegáns teniszklubokban, ötcsillagos szállodákban, wellness klubokban, prémiumkategóriás autószalonokban, óra- és ékszerboltokban, fogászati implant klinikákon, divatházaknál, elegáns éttermekben, borbárokban, luxuskávézókban. A magazin direkt postai címlista alapján is kiküldésre kerül.

A Jet Set luxuséletmód magazin ára: térítésmentes! A Jet Set garantáltan eljut az olvasóhoz.
Méret: 210×297 mm. Hirdetési árak: 1/1 oldal reklám: 800 ezer FT+áfa. ½ oldal reklám: 500 ezer Ft+áfa. ¼ oldal reklám: 250 ezer FT+áfa. ÁlomUtazó ár: – 50% engedmény. Megrendelés: alomutazo.hu@gmail.com vagy 06-20-9 440 477.
További információ: www.jetsetmagazin.com

Booking.com

Ki vagyok én?

L. Kelemen Gábor világjáró újságíró vagyok. Hobbim az utazás, eddig 112 országban jártam, ezek közül sokban többször is. Gyakorlatilag mindenhol megfordultam már a Földön, ahol nincs háború, éhínség, betegségek, extra veszély, mert ezeket a helyeket kerülöm.

 

Like-olj, kövess és oszd meg!Feliratkozás hírlevélre!

Booking.com
Booking.com