Sikeres turisztikai rendezvényt tartottak Katja Purettinek, a JLK International cég alapítójának és vezérigazgatójának a szervezésében 2022. december 13-án az Andrássy úti Hotel Momentsben, amelynek keretében több fontos európai turizmus hivatal, szálloda, autókölcsönző és légitársaság is bemutatkozhatott, illetve képviselőik találkozhattak a magyar idegenforgalmi piac vásárlóival.
A rendezvény első részében érdekes beszámolók hangzottak el videóvetítésekkel egybekötve többek között indiai, kanári-szigeteki, szardíniai, litván, s pugliai utazási lehetőségekről, illetve bemutattak olyan szállodákat, mint például a CDS hotel kollekciót, a RIA hoteleket és az első Boldogság Hotelt Itáliában.
A program második részében személyes networkingre nyílt lehetőség, majd az esemény záróakkordjaként az olasz Macara Masseria Experience étterem séfje, Cesare Márando adott ízelítőt vendéglője kínálatából – kóstoló falatkák formájában, amelyeket finom borokkal lehetett kísérni.
A Masseria étterem pár percnyire helyezkedik el a csodás tengerparti Ugentótól és Gallipiolitól. A séf a helyi alapanyagokat részesíti előnyben, s nagyon odafigyel az ételintoleranciára, valamint széles választékot nyújt a vegánoknak is.
Ez a pugliai vendéglő egész évben nyitva tart, s szívesen lát egyéni turistákat, valamint csoportokat egyaránt borkóstolóra, ebédre, vacsorára. (www.macara.it)
![]() |
Ki vagyok én? |
L. Kelemen Gábor világjáró újságíró vagyok. Hobbim az utazás, eddig 111 országban jártam, ezek közül sokban többször is. Gyakorlatilag mindenhol megfordultam már a Földön, ahol nincs háború, éhínség, betegségek, extra veszély, mert ezeket a helyeket kerülöm.
Like-olj, kövess és oszd meg!
Feliratkozás hírlevélre!
A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ
A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.