Érdekességek a bor és gasztronómia világából a Bor Hírlap 2020 tavaszi számában!
március 20, 2020
Fedezd fel Amerikát otthonról! Ingyenes múzeumok, túrák, közvetítések listája
április 9, 2020
Érdekességek a bor és gasztronómia világából a Bor Hírlap 2020 tavaszi számában!
március 20, 2020
Fedezd fel Amerikát otthonról! Ingyenes múzeumok, túrák, közvetítések listája
április 9, 2020

Rendelj házhoz a Sonkástól füstölt árut Húsvétra!

Húsvét előtt rendszerint utazási tippeket szoktam adni, hogy belföldön és külföldön hol érdemes eltölteni az ünnepeket. Most, a koronavírus miatt más a helyzet, hiszen senki sem utazik, otthon ülünk. Sokan már vásárolni sem mernek elmenni a lakásukból…

Jó hír, hogy a kijárási korlátozások ellenére sem kell félni attól, hogy a húsvéti asztalunk üresen marad. Sok gasztro cég állt rá ugyanis a házhozszállításra. Aki igazán finom húsvéti sonkát szeretne enni az ünnepek alkalmával, azoknak a Fény utcai piacon működő Sonkást ajánlom. Gódor András, a Sonkás Budapesten az 1., 2., 5., 12. és 13.  kerületben szállít ki füstölt árut lakásra, s Gödöllőn is kiviszi a rendeléseket.

Érdemes felkeresni a www.sonka.hu honlapot, amelyen kitölthető a megrendelőlap, a következő házhozszállítási napok Budapesten : március 31, áprilisi 1, 6 és 7.

 

 

Paraszt sonka, kötözött comb, füstölt tarja, kötözött tarja, füstölt csülök … Csupa finomság várja a megrendelőket, amit házhoz szállítanak. E-mailben is lehet rendelni: husvet@sonka.hu címen. Kártyás fizetés is lehetséges a házhozszállítás esetén.

Aki személyesen szeretni válogatni a kínálatból a Sonkás üzlete nyitva tart Budapesten a Fény utca piacon

További részletek: www.sonka.hu

Booking.com

Ki vagyok én?

L. Kelemen Gábor világjáró újságíró vagyok. Hobbim az utazás, eddig 111 országban jártam, ezek közül sokban többször is. Gyakorlatilag mindenhol megfordultam már a Földön, ahol nincs háború, éhínség, betegségek, extra veszély, mert ezeket a helyeket kerülöm.

Like-olj, kövess és oszd meg!



Feliratkozás hírlevélre!

Booking.com
Booking.com

Vélemény, hozzászólás?

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás