A Bor Hírlap bor és gasztro magazin

A Bor Hírlap című térítésmentesen terjesztett magazin igényes kivitelben jelenik meg cégem, az LKG Média Kft. gondozásában, s az én főszerkesztőségemmel. 2006 óta van a piacon a magazin, évente 4 alkalommal adom ki ingyenesen, minden esztendőben a márciusi szám az első, majd júniusban és szeptemberben következik az újabb két lapszám és a novemberi az utolsó. 100 budapesti vendéglátóhelyen és vinotékában terjesztjük a Bor Hírlapot, ahonnan az üzleti ebédekre és vacsorákra érkezők hazavihetik a kiadványt – térítésmentesen.

A magazin nemcsak borról, pálinkáról, gasztronómiáról szól, hanem alkalmanként wellnessről, utazásról, elitsportokról, s más életmóddal kapcsolatos témákról is.

A magazin terjedelme: 36 oldal. Alakja: 180×290 mm. Fedél: 250 gr műnyomó, belív: 135 gr. műnyomó papír. Nyomás: 4+4 colour, íves ofszet.

A Bor Hírlap költségeit hirdetés bevétellel fedezzük. Elsősorban az üzletembereket lehet elérni a hirdetésekkel, s azokat a tehetős embereket, akik elegáns éttermekbe járnak barátaikkal kikapcsolódni, s élvezni a gasztronómia gyönyöreit, a jó borokat.

Méret: 180×290 mm. Hirdetési árak: 1/1 oldal reklám: 360 ezer FT+áfa. ½ oldal reklám: 180 ezer Ft+áfa. ¼ oldal reklám: 100 ezer FT+áfa. ÁlomUtazó ár: – 50% engedmény. Megrendelés: alomutazo.hu@gmail.com vagy 06-20-9 440 477.

További információ: www.borhirlap.hu

Booking.com

Ki vagyok én?

L. Kelemen Gábor világjáró újságíró vagyok. Hobbim az utazás, eddig 109 országban jártam, ezek közül sokban többször is. Gyakorlatilag mindenhol megfordultam már a Földön, ahol nincs háború, éhínség, betegségek, extra veszély, mert ezeket a helyeket kerülöm.

Like-olj, kövess és oszd meg!



Feliratkozás hírlevélre!

Booking.com
Booking.com

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás